Haal & brengservice

Wilt u uw fiets opgehaald hebben voor een service- of onderhoudsbeurt? Of voor een kleine repartie? Maar heeft u niet de mogelijkheid om de fiets naar ons toe te brengen. Maak dan gebruik van onze haal & brengservice. Voor een kleine vergoedingen kunnen wij uw fiets ophalen en eventueel terugbrengen. Voor vragen over de kosten hiervan kunt u contact opnemen met de desbetreffende vestiging.

Ook in Den Hoorn (Z-H) komen wij uw fiets ophalen!

Welkom bij Bike Totaal Wijtman, uw fietsenwinkel / fietsenmaker in Delft, Vlaardingen en omstreken!

In onze fietsenwinkel kunt u terecht voor een nieuwe of tweedehands Gazelle, Batavus, Sparta, Cortina, Koga of Jan Janssen (elektrische) fiets. Ook hebben wij een profesionele werkplaats waar u terecht kunt voor al uw werkzaamheden aan uw elektrische fiets, transportfiets, stadsfiets, hybridefiets, moederfiets, moutainbike of racefiets.

Woont u niet in Vlaardingen of Delft? Dan is dit geen probleem! Voor een kleine vergoeding komen wij uw fiets halen in de volgende plaatsen: Den Hoorn, Rijswijk, Wateringen, Schipluiden, De Lier, Maasland, Maassluis, Schiedam, Rotterdam, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Berschenhoek of Bleijswijk.

Kom gerust eens langs bij een van onze vestigingen!

Team Bike Totaal Wijtman

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen